top of page

Нови Samsung AKG жичани слушалки со 3.5 мм аудио џек, одличен избор за уживање во квалитетен звук. Овие слушалки гарантираат впечатливо аудио искуство, обезбедувајќи богат и јасен звук за вашето слушање на музика, гледање на филмови и повеќе.

Со 3.5 мм аудио џек, овие слушалки се компатибилни со различни уреди, вклучувајќи ги вашиот смартфон, таблет, и компјутер. Изработени се од висококвалитетни материјали за удобно носење и долготрајна употреба.

Со модерен дизајн, овие слушалки се лесни за носење и одлично изгледаат. Бидејќи се идеални за секојдневна употреба, овие Samsung AKG слушалки со 3.5 мм аудио џек ќе ви обезбедат одличен

звук каде и да сте.

Novi! Samsung AKG zicani slusalki so 3.5mm Audio pin

ден1.000,00 Regular Price
ден590,00Sale Price
    Product Page: Stores_Product_Widget
    bottom of page