top of page

Samsung AKG жичани слушалки со USB-C конекција. Овие висококвалитетни слушалки гарантираат извонредно искуство на звук, обезбедувајќи кристално чист и детален звук. Интегрираната USB-C конекција ги прави компатибилни со широк спектар уреди, што значи дека може лесно да ги поврзете со вашиот смартфон, таблет, или компјутер.

Освен прекрасниот звук, овие слушалки се изработени од висококвалитетни материјали, обезбедувајќи удобно и трајно носење. Со иновативниот дизајн, слушалките се прилагодуваат на ушите, осигурувајќи стабилност и комфор. Бидејќи се карактеризираат со модерен изглед и издржливост, овие слушалки се идеални за секојдневна употреба.

Не само што ќе уживате во извонреден звук, туку и USB-C конекцијата обезбедува брзо и ефикасно поврзување. Овие слушалки се практичен избор за слушање на музика, гледање на филмови или одговарање на повици. Носете го вашето искуство со звук на следното ниво со Samsung AKG жичани слушалки.

Novi Samsung AKG so USB-C zicani slushalki

ден1.200,00 Regular Price
ден590,00Sale Price
    Product Page: Stores_Product_Widget
    bottom of page