top of page

Нови! 100% Оригинал Apple Earpods со USB Type C конектор жичани слушалки.

За разлика од традиционалните кружни слушалки за во уво, дизајнот на EarPods е дефиниран со геометријата на увото. Што ги прави поудобни за повеќе луѓе од било кој друг слушалки за во уво. Звучниците во внатрешноста на EarPods се дизајнирани за да го максимизираат излезниот звук и да ја минимизираат загубата на звукот, што значи дека добивате висококвалитетен звук. EarPods со USB Type C конектор, исто така работат и на други уреди и телефони ( Samsung проверено) вклучуваат вграден далечински управувач кој ви овозможува да ја прилагодите јачината на звукот, да ја контролирате репродукцијата на музиката и видеото и да ги одговорите или спуштите на повици.

Развиено од Apple

Длабок, богат бас

Заштитено од пот и вода

Управувајте со репродукцијата на музика и видеа

Одговараjте и завршувајте повици

Novi! Original Apple EarPods with USB Type C slusalki za iPhone 15 serija

ден1.490,00 Regular Price
ден990,00Sale Price
    Product Page: Stores_Product_Widget
    bottom of page