top of page

Нови! 100% Оригинал Apple Earpods with lightning konektor слушалки

За разлика од традиционалните кружни слушалки за во уво, дизајнот на EarPods е дефиниран со геометријата на увото. Што ги прави поудобни за повеќе луѓе од било кој друг слушалки за во уво. Звучниците во внатрешноста на EarPods се дизајнирани за да го максимизираат излезниот звук и да ја минимизираат загубата на звукот, што значи дека добивате висококвалитетен звук. EarPods со Lightning Connector, исто така, вклучува вграден далечински управувач кој ви овозможува да ја прилагодите јачината на звукот, да ја контролирате репродукцијата на музиката и видеото и да ги одговорите или спуштите на повици.

Развиено од Apple

Длабок, богат бас

Заштитено од пот и вода

Управувајте со репродукцијата на музика и видеа

Одговараjте и завршувајте повици

Novi! Original Apple EarPods with lightning konektor slusalki

ден1.200,00 Regular Price
ден990,00Sale Price
    Product Page: Stores_Product_Widget
    bottom of page