top of page

Novi! Original Apple 60W USB type C to Type C Kabel 1 metar

Овој кабел за полнење е со должина од 1 метар, со USB-C приклучоци на двете страни, е идеален за полнење, синхронизација и пренос на податоци помеѓу USB-C уреди. Подржува полнење до 60 вата и пренос на податоци со брзина на USB 2. Спојте го USB-C кабелот за полнење со компатибилен USB-C адаптер за напојување и лесно полнете ги вашите уреди од штекер и искористете ја предноста за брза опција за полнење.

Исто така овој кабел може да се користи и за полнење надруги уреди или телефони како Samsung, Xiaomi, Huawei и сл.

USB-C адаптерот за напојување се продава посебно.

Novi! Original Apple 60W USB Type C to Type C kabel

ден1.490,00 Regular Price
ден990,00Sale Price
    Product Page: Stores_Product_Widget
    bottom of page