top of page

Нов Fujifilm Instax Mini 12 – Идеален за Љубителите на Инстант Фотографијата

Модел: Fujifilm Instax Mini 12

Боја: [Blue]

Со помош на овој фотоапарат сликите излегуваат веднаш, односно функционира нешто како поранешните Polaroid Instant Фотоапарати

Карактеристики: Автоматска експозиција за совршени слики во секое време, едноставно управување

Специјални Функции: Самоснимачки режим со огледало за селфи

Дизајн: Стилен и компактен, лесен за носење

Филм: Инстант филм формат Instax Fujifilm Instax Mini 12 е перфектниот избор за создавање и споделување спомени во моментот. Направете ги вашите моменти трајни!

Напомена : Сет од 10 Фотографии или 20 се продава посебно

Novi! Fujifilm Instax Mini 12 instant fotoaparat

ден8.500,00 Regular Price
ден7.490,00Sale Price
    Product Page: Stores_Product_Widget
    bottom of page