top of page

Nov! Neotvoren Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Black 12Gb ram 256Gb Snapdragon

Telefonot raboti na site SIM karticki ( No SIM restrictions)

Sosema nov i Neotvoren so 12m Garancija

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G со 12GB RAM и 256GB меморија е врвен смартфон кој нуди извонредни перформанси и напредни карактеристики. Овој модел има моќен процесор Snapdragon8 Gen 2, што овозможува брзо и ефикасно функционирање на уредот. Со својата висококвалитетна камера, корисниците можат да снимаат фотографии и видеа со извонреден квалитет од 200Mp Големиот и живописен екран нуди одлично искуство при гледање на содржини. Дополнително, со 12GB RAM, овој модел обезбедува глатко мултитаскинг и брз пристап до апликации и игри. Вградената меморија од 256GB овозможува доволно простор за чување на голем број фотографии, видеа и други податоци. Неговата 5G поддршка овозможува брз пренос на податоци и подобрена конективност.

Nov! Samsung S23 Ultra 5G Black 12Gb ram 256Gb

ден55.000,00 Regular Price
ден50.990,00Sale Price
    Product Page: Stores_Product_Widget
    bottom of page